top of page
Företagsporträtt ©Zensing

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Proffsig, inkännande och nyfiken, vilket måste vara bland det främsta kvaliteter en fotograf kan ha.

Jag känner mig glad att titta på bilderna då de återspeglar så väl den jag faktiskt känner att jag är.

Kan varmt rekommendera Evalena!

Eva Forsberg Schinkler, Life- and buissnes management

Företagsporträtt

Det är alltid viktigt hur företaget presenteras utåt och att anställdas foton är uppdaterade och fräscha. Studiofotografering för personalfoto sker hos mig eller på plats hos er. Ni bestämmer.

Erbjudande just nu! 1500 kr per person *

*Gäller vid bokning av minst 3 personer i studion. Moms tillkommer.

Boknings- och prisförfrågan

Success! Message received.

Vikten av Professionella Företagsporträtt för Din Personal

Att ha professionella företagsporträtt på din personal är avgörande för att skapa en stark och professionell företagsimage. Dessa porträtt fungerar inte bara som en visuell representation av ditt företag, utan kan också påverka hur ditt företag uppfattas av kunder, partners och potentiella medarbetare. Här är några skäl till varför det är viktigt att investera i professionella företagsporträtt:

  1. Första intrycket: Dina företagsporträtt är ofta det första intrycket som kunder och andra intressenter får av ditt företag. Genom att ha professionella och välgjorda porträtt signalerar du till omvärlden att ditt företag är seriöst och professionellt.

  2. Förtroende och tillit: Professionella porträtt på din personal kan också bidra till att skapa förtroende och tillit hos kunder och partners. När människor ser att dina anställda presenteras på ett professionellt och välvårdat sätt, kan de känna sig mer bekväma med att göra affärer med ditt företag.

  3. Varumärkesbyggande: Företagsporträtt är en viktig del av varumärkesbyggande. Genom att ha enhetliga och välgjorda porträtt på din personal kan du skapa en stark och enhetlig företagsidentitet som kan hjälpa till att differentiera ditt företag från konkurrenterna.

  4. Rekrytering och behållning: Professionella företagsporträtt kan också vara en tillgång när det gäller rekrytering och behållning av personal. Genom att visa upp din personal på ett professionellt och positivt sätt kan du locka till dig talangfulla kandidater och behålla din befintliga personal genom att visa att du bryr dig om deras image och välbefinnande.

 

Sammanfattningsvis är professionella företagsporträtt en viktig del av att skapa en stark och professionell företagsimage. Genom att investera i välgjorda porträtt på din personal kan du bidra till att skapa förtroende och tillit hos kunder och partners, stärka ditt varumärke och attrahera och behålla talangfulla medarbetare.

bottom of page